Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Mathijas Theelen, herbergier en molenaar, geboren te Swalmen op 23 mei 1858, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 juni 1933, zoon van Leonardus Theelen en Marie Gertrude Schreurs.


Hij is getrouwd te Swalmen op 20 april 1885 met
Maria Cluitmans, geboren te Kessel op 24 oktober 1865, wonende te Swalmen, overleden voor 1917, dochter van Sebastianus Hubertus Kluijtmans en Maria Jozefa Vites.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina