Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerard Wiro Hubert Theunissen, landbouwer, geboren te Sint Odiliënberg op 8 mei 1887, overleden te Roermond (Z) op 2 oktober 1977, begraven te Herten op 5 oktober 1977, zoon van Joseph Thönissen en Christina Sonnenschein.


Hij is getrouwd te Neer op 15 april 1918 met
Petronella Hubertina Janssen, geboren te Neer op 9 mei 1886, dochter van Johannes Janssen en Margaretha Joosten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina