Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hubertina van Roij, geboren te Neer op 6 juli 1919, wonende te Neer op Brumhold en te Maasbree, overleden te Venlo op 30 maart 1973, begraven te Maasbree op 3 april 1973, dochter van Joseph Hubertus van Roij en Lucia Petronella Janssen.


Zij is getrouwd te Neer op 13 juli 1953 met
Franciscus Antonius van den Ekker, landbouwer en gemeenteambtenaar, geboren te Maasbree op 28 oktober 1922, overleden te Horn op 31 december 2008, zoon van Peter Joannes van den Ekker en Anna Boots.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 28 oktober 1977 met Maria Petronella Coolen, geboren te Roggel op 31 juli 1925, wonende aldaar, overleden te Roermond op 24 oktober 1982, begraven te Roggel, dochter van Peter Hubertus Coolen en Wilhelmina Janssen. (Zij is eerder getrouwd te Roggel op 29 juli 1949 met Peter Johannes Jacobus Peeters, tuinier en grondwerker, geboren te Roggel op 31 juli 1915, wonende aldaar, overleden te Roermond op 10 maart 1972, begraven te Roggel, zoon van Leonard Hubertus Peeters en Johanna Verstappen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina