Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathea Catharina Winkelmolen, geboren te Neer op 6 februari 1918, overleden aldaar op 19 juli 2008, begraven aldaar op 23 juli 2008, dochter van Peter Hendrikus Hubertus Winkelmolen en Berdina Niessen.


Zij is getrouwd te Neer op 13 april 1959 met
Hendrik Hillen, geboren te Neer op 30 december 1915, overleden aldaar op 6 oktober 1994, zoon van Albert Hillen en Helena Josephina Winkelmolen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina