Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Abrahams, geboren te Buggenum op 6 oktober 1876, wonende te Neer, overleden aldaar op 27 oktober 1957, dochter van Peter Joannes Abrahams en Francisca Adriana van Helden.


Zij is getrouwd te Neer op 17 april 1917 met haar neef
Gerlacus Theodorus Hubertus van Helden, kleermaker en besteller hulptelegraaf- en telefoonkantoor, geboren te Neer op 12 maart 1872, overleden aldaar op 11 juli 1951, zoon van Franciscus Edouardus van Helden en Martina Joosten.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 8 mei 1905 met Maria Catharina Hermans, geboren te Neer op 27 maart 1881, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 april 1914, dochter van Arnoldus Hermans en Gertrudis Bergs.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina