Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Peter Hendrikus Smeets, metselaar en dienstknecht, geboren te Neer op 31 juli 1919, overleden te Heythuysen (v) op 15 juni 2004, gecremeerd te Baexem op 19 juni 2004, zoon van Jozeph Hubertus Smeets en Theresia Lucia Janssen.


Hij is getrouwd te Tegelen op 15 mei 1950 met
Engelina Maria Wilhelmina van Horck, arbeidster en dienstbode, geboren te Tegelen op 9 maart 1921, wonende te Neer, overleden te Heythuysen "de Kreppel" op 26 mei 2005, gecremeerd te Baexem op 1 juni 2005, dochter van Christiaan Engelbert van Horck en Wilhelmina Timmermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina