Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Hubertus Berben, koopman en vrachtrijder, geboren te Neer op 1 april 1918, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Roermond (Z) op 20 september 1998, zoon van Petrus Hubertus Berben en Anna Maria Simons.


Hij is getrouwd te Neer op 14 september 1951 met
Elisabeth Johanna Henrica Cornelia Gooden, kantoorbediende, geboren te 's-Gravenhage op 17 november 1929, wonende te Neer, overleden te Roermond op 23 februari 2014, dochter van Hendrikus Gooden en Cornelia de Groot.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina