Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Servatius Johannes Driessen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Helden op 1 augustus 1831, overleden na 1918, zoon van Mathijs Driessen en Johanna Verhostert.


Hij is getrouwd te Kessel op 21 april 1868, getrouwd aldaar op 28 april 1868 voor de kerk met
Mechtildis Gielen, geboren te Neer op 12 mei 1834, overleden aldaar op 1 juni 1918, dochter van Jacobus Gielen en Theresia Hendrikx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes, landbouwer, geboren te Helden op 21 februari 1870.
    Hij is getrouwd te Helden op 15 april 1901 met Petronella van Calis, dienstmeid, geboren te Deurne en Liessel rond 1871, dochter van Godefridus van Calis en Anna Maria van den Bogaart.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina