Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Conrard Nagel, hoofd der school, geboren te Breukelen Nijenrode op 3 maart 1887, zoon van Theodorus Jacobus Nagel en Neeltje van Velzen.


Hij is getrouwd te Neer op 9 februari 1914 met
Joanna Bertha Catharina Josephina Kessels, geboren te Nunhem op 13 oktober 1886, dochter van Pieter Jan Kessels en Joanna Helena Huberdina Hendrikx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina