Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria van Soest, geboren te Helden op 11 juli 1872, wonende aldaar en te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 24 augustus 1938, dochter van Alardus van Soest en Petronella Steeghs.


Zij is getrouwd te Neer op 22 april 1912 met
Godefridus Sillekens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 30 juli 1875, wonende te Helden, overleden te Roermond op 5 september 1960, begraven te Neer op 7 september 1960, zoon van Wilhelmus Sillekens en Johanna Joosten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina