Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Wilhelmus Houben, landbouwer en grondwerker, geboren te Neer op 27 september 1914, overleden te Helden-Panningen (b) op 16 augustus 1992, begraven te Neer op 19 augustus 1992, zoon van Martinus Houben en Elisabeth Sillekens.


Hij is getrouwd te Roggel op 2 juli 1943 met
Anna Wilhelmina Schreurs, geboren te Neer op 7 juni 1907, overleden te Roermond (Z) op 30 mei 1962, begraven te Neer, dochter van Christiaan Schreurs en Gertrud Uhren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Neer op 11 juli 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina