Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Hubertus Naus, landbouwer en tuinier, geboren te Neer op 6 februari 1893, zoon van Nicolaas Hubertus Stefanus Naus en Agnes Linssen.


Hij is getrouwd te Neer op 7 april 1923 met
Maria Agnes Bergs, geboren te Roggel op 10 april 1900, overleden te Buninyong op 30 juli 1985, begraven aldaar op 1 augustus 1985, dochter van Hendrik Bergs en Gertrudis Geuijen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan Peter, bankwerker, geboren te Heythuysen op 22 november 1932, overleden te Australie op 16 november 2013.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Neer op 19 augustus 1946.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina