Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Veronica Naus, dienstbode, geboren te Neer op 16 december 1889, overleden te Horn op 8 augustus 1960, dochter van Nicolaas Hubertus Stefanus Naus en Agnes Linssen.


Zij is getrouwd te Horn op 5 mei 1916 met
Willem Rijckx, dienstknecht, bedrijfsleider coöperatieve bedrijfsvereniging en secretaris der Coöperatie, geboren te Horn op 27 mei 1882, overleden aldaar op 4 januari 1950, zoon van Jan Rijckx en Maria Gertrudis Reijnders.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Nicolaas Hubert, geboren te Horn op 9 oktober 1918, overleden op 1 mei 1995, begraven te Horn.
  • 3 : Andreas Hubertus, geboren te Horn op 24 september 1925, overleden aldaar op 5 maart 1926.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina