Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christiaan Naus, stucadoor, geboren te Neer op 1 december 1879, overleden te Horst (Z) op 8 december 1969, begraven te Maasbree, zoon van Nicolaas Hubertus Stefanus Naus en Agnes Linssen.


Hij is getrouwd te Maasbree op 24 april 1908 met zijn nicht
Anna Catharina Hubertina Daemen, geboren te Baarlo op 18 oktober 1880, overleden te Kronenberg op 29 oktober 1967, begraven te Maasbree, dochter van Hubert Daemen en Elisabeth Naus.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina