Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hermanus Hubertus Cauven, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 1 maart 1894, wonende te Kerkrade en te Roggel, overleden te Kerkrade op 9 mei 1955, zoon van Mathis Cauven en Catharina Hendriks.


Hij is getrouwd te Helden op 28 april 1924 met
Maria Helena van den Berkmortel, dienstbode, geboren te Deurne op 23 mei 1900, wonende te Neer op Kinkhoven, te Neer op Brumhold en te Kerkrade, overleden aldaar op 27 maart 1953, dochter van Petrus van den Berkmortel en Petronella Scheijven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hubertus, geboren te Neer op 4 april 1926, overleden te Schaesberg op 26 mei 1942.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina