Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha van Rijswijck, landbouwster, geboren te Buggenum op 12 februari 1841, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 11 april 1924, dochter van Petrus van Rijswijk en Maria Catharina Pijls.


Zij is getrouwd te Buggenum op 23 januari 1882 met
Renier Custers, kramer, winkelier, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 3 februari 1848, wonende te Beesel en te Kessel, overleden te Neer op 10 maart 1919, zoon van Mathieu Custers en Mathia Goorissen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Neer op 6 juli 1884.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina