Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina Aldegonda Schreurs, geboren te Neer op 14 november 1913, wonende te Haelen, overleden te Heythuysen op 19 november 1994, begraven te Haelen op 22 november 1994, dochter van Bernardus Schreurs en Aldegonda van den Kerckhof.


Zij is getrouwd te Neer op 12 april 1948 met
Bernard Joseph Roumen, landbouwer, geboren te Haelen op 21 maart 1903, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 februari 1987, begraven aldaar op 7 februari 1987, zoon van Martinus Roumen en Catharina Hubertina Schreurs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina