Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Josephus Hubertus Eggels, slager, geboren te Buggenum op 11 december 1880, overleden te Brunssum op 18 februari 1961, begraven te Rumpen, zoon van Jacobus Eggels en Maria Elisabeth op 't Root.


Hij is getrouwd te Obbicht en Papenhoven op 25 maart 1921 met
Helena Damen, geboren te Obbicht op 17 mei 1890, overleden te Brunssum op 28 mei 1964, dochter van Peter Damen en Josephina Coenen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina