Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrikus Petrus Hubertus Janssen, firmant aannemersbedrijf en gemeente-veldwachter, geboren te Neer op 25 februari 1910, overleden te Weert op 24 juli 1994, begraven te Leveroij op 28 juli 1994, zoon van Conrardus Hubertus Janssen en Gertrudis Hubertina Vaessen.


Hij is getrouwd te Thorn op 9 augustus 1941 met
Josephina Maria Gommans, verpleegster, geboren te Tegelen op 7 augustus 1911, overleden te Baexem op 1 november 1979, begraven te Leveroy.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina