Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jules Marie Hubert Breukers, koopman, geboren te Neer op 7 juli 1883, wonende te Roermond, overleden te Roermond (Z) op 7 oktober 1964, begraven te Roermond op 10 oktober 1964, zoon van Mathis Breukers en Carolina Wilhelmina Hubertina Theelen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 15 juni 1908 met
Gertrudis Maria Hubertina Boonen, geboren te Buggenum op 16 januari 1884, overleden te Roermond op 9 augustus 1970, dochter van Johannes Boonen en Elisabeth Gertrudis Geenen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina