Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Verheijden, geboren te Roggel op 30 april 1890, wonende te Heythuysen, overleden te Heythuysen (v) op 1 juli 1980, begraven te Roggel Heibloem op 4 juli 1980, zoon van Laurentius Verheijden en Margaretha Nieskens.


Hij is getrouwd op 25 april 1919 met
Anna Hubertina op den Drink, geboren te Roggel op 14 mei 1895, wonende aldaar, overleden op 28 februari 1977, begraven te Roggel Heibloem, dochter van Ludovikus Hubertus op den Drink en Margaretha Frensen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Laurens, landbouwer, geboren te Roggel op 8 december 1919, wonende te Beesel, overleden te Helden-Panningen op 30 mei 2002.
  • 2 : Anna Margaretha Hendrina, geboren te Roggel op 18 augustus 1925, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 oktober 1925.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina