Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Melchior Johannes Martinus de Bruijn, geboren te St Agatha op 5 juli 1837, wonende te Veghel, overleden voor 1907.


Hij was gehuwd met
Maria Hubertina Loven, geboren te Weert op 14 december 1847, wonende te Veghel, overleden voor 1907, dochter van Theodore Loven en Maria Lucia Kuppens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lucia Eugenice Anna Maria, kantoorhoudster van de telegraafdienst, geboren te Veghel op 21 juli 1874, wonende te Neer op de Bergestraat en te Heythuysen, overleden aldaar op 31 oktober 1970.
    Zij is getrouwd te Neer op 28 september 1908 met Hendrikus Josephus Vennekens, gemeente-secretaris, gemeente-ontvanger, burgemeester 1925/1941, kantoorhouder hulptelegraafkantoor, ambtenaar van de burgelijke stand en lid van het Burgelijk Armbestuur te Neer, geboren te Neer op 20 juli 1876, overleden aldaar op 28 juli 1960, zoon van Joannes Jacobus Vennekens en Anna Margarita Theelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina