Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margaretha Nieskens, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heythuysen op 20 november 1849, overleden te Neer op 14 mei 1927, dochter van Jacques Nieskes en Jeanne Mooren.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 30 maart 1883 met
Laurentius Verheijden, landbouwer, geboren te Roggel op 8 september 1853, overleden te Neer op 7 april 1928, zoon van Jacobus Verheijden en Anna Maria Groters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Jacobus, geboren te Roggel op 29 februari 1884, overleden aldaar op 23 juli 1884.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina