Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes Josephus Bertjens, steenfabrieksarbeider, slijper in een ijzergieterij en metaalbewerker, geboren te Nunhem op 21 maart 1910, wonende te Haelen en te Nunhem, overleden te Roermond Hospice St. Camillus op 19 januari 1989, begraven te Haelen op 23 januari 1989, zoon van Christiaan Bertjens en Gertrudis Derikx.


Hij is getrouwd te Horn op 29 maart 1940 (1) met
Cornelia Catharina Caris, dienstmeid, geboren te Horn op 4 oktober 1904, wonende te Neer en te Kessel, overleden te Roermond op 28 januari 1941, dochter van Theodor Hubert Caris en Maria Catharina Hubertina Vaessen.

Hij is getrouwd te Nunhem op 10 juli 1942 (2) met
Maria Petronella Margaretha Rijks, dienstbode, geboren te Heythuysen op 26 augustus 1908, wonende te Neer en te Haelen, overleden te Roermond op 29 oktober 1976, begraven te Haelen, dochter van Christiaan Rijks en Elisabeth Hubertina Ververs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina