Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes Soentjens, arbeider en fabrieksarbeider, geboren te Heythuysen op 24 april 1888, wonende te Uerdingen (D), overleden te Borsbeke (B) op 18 februari 1934, zoon van Peter Joannes Soentjens en Catharina Dorothea Schrijnmakers.


Hij is getrouwd te Neer op 4 februari 1907 met
Johanna Knubben, arbeidster, geboren te Neer op 4 februari 1878, wonende te Kessel, overleden te Tegelen op 9 maart 1956, dochter van Johannes Knubben en Helena Ronken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena, geboren te Uerdingen (D) op 17 maart 1907, wonende te Beesel.
  • 2 : Johannes, dienstknecht, arbeider en landbouwer, geboren te Neer op 13 augustus 1908, wonende te Grathem.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 16 november 1931 met Josephina Heiligers, geboren te Maasniel op 11 juni 1914, wonende aldaar, dochter van Peter Hubert Heiligers en Maria Cornelia Westheim.
  • 3 : Frans, dienstknecht en arbeider, geboren te Uerdingen (D) op 5 oktober 1909, wonende te Tegelen.
  • 4 : Maria, geboren te Uerdingen (D) op 8 november 1910, wonende te Neer en te Amsterdam.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina