Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus Hubertus Janssen, landbouwer, geboren te Roggel op 11 februari 1907, wonende aldaar, overleden te Roermond op 9 juli 1982, begraven te Roggel, zoon van Johannes Janssen en Agnes van Roij.


Hij is getrouwd te Roggel op 18 april 1941 met
Catharina Elisabeth Derikx, dienstmeid, geboren te Roggel op 27 juni 1912, wonende aldaar, overleden te Heythuysen (b) op 1 maart 1985, begraven te Roggel op 5 maart 1985, dochter van Wilhelmus Hubertus Derikx en Wilhelmina Piels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina