Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Antonius Rijs, landbouwer, geboren te Maasniel op 24 oktober 1872, overleden te Neer op 18 februari 1949, zoon van Hendrikus Gerardus Rijs en Hendrika Theresia van Lier.


Hij is getrouwd te Neer op 20 januari 1905 met
Petronella Hubertina Spee, geboren te Neer op 26 augustus 1877, overleden aldaar op 13 oktober 1953, dochter van Sijgebertus Spee en Anna Maria Sijben.

Uit dit huwelijk:
  • 6 : Elsa Theodora Theresia Maria, geboren te Neer op 6 december 1919, wonende te Neer in het Dorp en te Roermond, overleden te Breda op 9 augustus 2006, gecremeerd.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina