Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Sillekens, besteller PTT, dienstknecht en kleermaker, geboren te Neer op 20 juni 1908, overleden aldaar op 10 november 1966, zoon van Peter Hendrik Sillekens en Margaretha Bergs.


Hij is getrouwd te Beesel op 22 november 1935 met
Margaretha Anna Lamberta van Dijk, geboren te Beesel op 25 maart 1909, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 6 februari 2003, begraven aldaar op 11 februari 2003, dochter van Peter Hubertus van Dijk en Anna Maria Hubertina Killaars.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Lambertus, bakker, geboren te Neer op 15 januari 1939, wonende te Neer Napoleonsweg, overleden te Roermond op 14 augustus 1983, begraven te Neer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina