Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes van Lier, fabrieksarbeider, geboren te Neer op 21 december 1877, wonende te Uerdingen (D), overleden te Neer op 17 april 1933, zoon van Mathis van Lier en Petronella Sanders.


Hij is getrouwd te Uerdingen (D) op 4 december 1908 met
Anna Gertrudis Lankes, geboren te Swalmen op 1 juni 1871, wonende te Neer op de Bergestraat en te Venray, overleden aldaar op 26 maart 1960, dochter van Johannes Jacobus Lankes en Gertrudis Hubertina Haenen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johann Hermann Jacob, siroopstoker, geboren te Uerdingen (D) op 21 mei 1913, wonende te Helden-Panningen.
    Hij is getrouwd te Helden op 26 oktober 1942 met Dorothea Wilhelmina Simons, geboren te Helden op 16 april 1916, wonende te Neer en te Helden, overleden te Helden-Panningen op 5 november 1997, begraven op 8 november 1997, dochter van Peter Hubertus Simons en Francina Stammen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina