Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Hubertus Schreurs, dienstknecht, geboren te Neer op 27 maart 1905, wonende te Roggel, overleden te Tegelen op 7 februari 1978, begraven te Reuver op 11 februari 1978, zoon van Hendrikus Hubertus Schreurs en Anna Gertrudis van Bekkum.


Hij is getrouwd te Beesel op 18 mei 1934 met
Johanna Christina op 't Roodt, geboren te Elmpt (D) op 22 december 1907, overleden te Tegelen op 4 oktober 1980, dochter van Peter Johannes Hubertus op 't Roodt en Maria Christina Mevissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina