Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Hubertus Derikx, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 22 december 1912, overleden te Meijel op 3 maart 1981, begraven aldaar op 6 maart 1981, zoon van Peter Hubertus Derikx en Maria Hendrina Timmermans.


Hij is getrouwd te Meijel op 8 mei 1944 met
Maria Gertruda Angelina Kierkels, geboren te Meijel op 1 februari 1916, overleden aldaar op 10 maart 2002, begraven aldaar op 15 maart 2002, dochter van Peter Hubertus Kierkels en Angelina Vrenken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina