Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubertus Vestjens, landbouwer, geboren te Neer op 24 december 1915, wonende te Neer Rohrstraat, overleden te Neer op 18 november 2001, begraven aldaar, zoon van Theodorus Vestjens en Christina Hubertina Beeren.


Hij is getrouwd te Roosteren op 8 juni 1956 met
Ida Maria Pustjens, dienstbode, geboren te Roosteren op 11 april 1915, wonende te Neer op het Eiland, overleden te Roermond (Z) op 11 april 1993, dochter van Jan Hubert Pustjens en Maria Odilia Graus.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina