Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubert Thommassen, siroopstoker en arbeider, geboren te Lobberich (D) op 20 januari 1904, wonende te Nunhem en te Neer, overleden te Roermond (Z) op 26 maart 1989, begraven te Nunhem op 30 maart 1989, zoon van Jan Jacob Hubert Thomassen en Johanna Helena Berben.


Hij is getrouwd te Nunhem op 6 maart 1942 met
Catharina Hubertina Agnes Bertjens, geboren te Haelen op 13 april 1916, wonende te Nunhem, overleden te Roermond op 5 juli 2000, begraven te Nunhem op 10 juli 2000, dochter van Christiaan Bertjens en Gertrudis Derikx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina