Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Hubertina Weijers, geboren te Neer op 10 april 1905, overleden op 27 juni 1985, begraven te Reuver, dochter van Joseph Weijers en Johanna Huberta Janssen.


Zij is getrouwd te Beesel op 15 april 1932 met
Wilhelmus Achten, landbouwer, geboren te Arcen en Velden op 2 juni 1898, overleden op 29 oktober 1975, begraven te Reuver, zoon van Arnoldus Achten en Maria Catharina Geelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina