Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodor Hubertus Gubbels, landbouwer, geboren te Horn op 22 februari 1856, wonende aldaar en te Neer in het Venne, overleden te Neer op 14 juni 1922, zoon van Jacobus Gubbels en Joanna Heijnders.


Hij is getrouwd te Neer op 7 juli 1902 met
Catharina Schreurs, dienstmeid, geboren te Neer op 29 januari 1865, wonende te Haelen, overleden te Neer op 5 november 1936, dochter van Hendrik Schreurs en Anna Maria Nijssen.
(Zij is later getrouwd te Neer op 23 april 1923 met Martinus Houben, landbouwer, geboren te Neer op 21 oktober 1866, overleden aldaar op 1 oktober 1952, zoon van Johannes Houben en Gertrudis Stox. (Hij is eerder getrouwd te Neer op 22 april 1912 met Elisabeth Sillekens, geboren te Neer op 30 juli 1873, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 mei 1919, dochter van Wilhelmus Sillekens en Johanna Joosten.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina