Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Sebastianus Naus, landbouwer, geboren te Neer op 25 december 1902, wonende te Roggel, overleden aldaar op 9 juni 1980, begraven aldaar op 12 juni 1980, zoon van Mathijs Naus en Mathea Janssen.


Hij is getrouwd te Roggel op 18 september 1942 met
Maria Aldegonda Hendrikx, geboren te Buggenum op 30 januari 1908, wonende te Roggel, overleden op 29 september 1987, begraven te Roggel, dochter van Johannes Hendrikx en Amilia Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martha Emilia Maria, geboren te Roggel op 14 januari 1953, wonende te Roggel Ophoven en te Roggel, overleden te Roermond op 23 januari 1953.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina