Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Verkoelen, geboren te Neer op 8 december 1908, overleden te Buggenum op 21 mei 1981, begraven aldaar, dochter van Wilhelmus Verkoelen en Maria Hendrikx.


Zij is getrouwd te Buggenum op 19 september 1932 met
Johannes Jacobus op het Veld, landbouwer, geboren te Buggenum op 8 september 1906, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 juni 1996, begraven aldaar, zoon van Jacobus Hubertus op 't Veld en Maria Hubertuna Elisabeth Roest.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina