Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Wilhelmus Hubertus Delissen, raadslid gemeente Neer en landbouwer, geboren te Neer op 26 november 1903, wonende te Roggel, overleden aldaar op 16 december 1991, begraven aldaar op 20 december 1991, zoon van Lodewijk Delissen en Mechtildis Bergs.


Hij is getrouwd te Nederweert op 26 april 1940 met
Geertrudis Maria Wilhelmina Janssen, geboren te Nederweert op 2 februari 1912, wonende te Neer op Brumhold en te Roggel, overleden te Roermond (Z) op 10 november 1999, begraven te Roggel op 13 november 1999, dochter van Gerardus Hubertus Johannes Janssen en Petronella Kusters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Louis Gerardus Wilhelmus, landbouwer, geboren te Neer op 11 maart 1941, overleden te Roermond (Z) op 25 december 2015.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina