Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Wilhelmus Joseph Naus, gemeente-opzichter en bouwkundig opzichter, geboren te Neer op 31 maart 1908, wonende te Neer in de Steeg, te Haelen en te Tegelen, overleden te Venray op 3 oktober 1996, zoon van Johannes Hubertus Naus en Maria Sophia Spée.


Hij is getrouwd te Helmond op 21 juni 1943 met
Cornelia Antonettal Maria van Gorp, geboren te Helmond op 30 juli 1918, overleden na 3 oktober 1996, dochter van Johannes van Gorp en Maria Antonia Wilhelmina Boelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina