Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Mechtilda Janssen, modiste, geboren te Neer op 8 februari 1901, wonende te Meerlo, overleden te Venlo (V) op 9 januari 1986, gecremeerd te Heeze, dochter van Anthonius Janssen en Anna Gertrudis Simons.


Zij is getrouwd te Meerlo op 25 september 1922 met
Johannes Hubertus van de Ven, kantoorklerk, geboren te Meerlo op 6 april 1897, wonende aldaar, overleden te Venlo (Z) op 26 februari 1957, zoon van Johannes Hubertus van de Ven en Anthonetta van de Ven.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina