Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hermanus Josephus Wagemans, landbouwer, geboren te Neer op 15 maart 1903, wonende te Haelen en te Heythuysen, overleden te Roermond (Z) op 18 juli 1978, begraven te Neer op 22 juli 1978, zoon van Mathijs Waegemans en Catharina aan den Boom.


Hij is getrouwd te Haelen op 19 oktober 1942 met
Maria Hubertina Eggels, geboren te Buggenum op 27 juni 1892, wonende te Neer op de Bergestraat, overleden te Roermond (Z) op 19 juli 1964, dochter van Joannes Eggels en Wilhelmina Hubertina van den Berg.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina