Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Aldegonda Waegemans, geboren te Neer op 7 mei 1907, overleden aldaar op 26 april 1988, dochter van Mathijs Waegemans en Catharina aan den Boom.


Zij is getrouwd te Neer op 8 mei 1933 met
Hendrikus Hubertus Anthonius Winkelmolen, landbouwer, geboren te Neer op 1 juli 1904, overleden aldaar op 4 maart 1991, begraven aldaar op 7 maart 1991, zoon van Hendrikus Hubertus Winkelmolen en Gertrudis Derikx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathea Hubertina Johanna, geboren te Neer op 14 februari 1940, overleden aldaar op 27 februari 1940.
  • 2 : Mathias Willem Jozef, RK priester, missionaris en medewerker Centraal Missie Commissariaat, geboren te Neer op 13 maart 1942, verongelukt te Kessel op 28 september 1985, begraven te Neer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina