Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Anna Vestjens, dienstmeid, geboren te Neer op 25 oktober 1873, wonende aldaar en te Roggel, overleden te Heythuysen op 20 augustus 1932, begraven aldaar, dochter van Goedefriedus Vestjens en Maria Sensen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 5 februari 1904 met
Frans Hubert Frenken, boomkweker, geboren te Horn op 22 juni 1872, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 3 augustus 1951, begraven aldaar, zoon van Peter Joseph Frenken en Anna Margaretha Houba.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Anna Margaretha, geboren te Heythuysen op 1 februari 1907, overleden te Horn (V) op 17 november 1979, begraven te Heythuysen.
  • 4 : Odilia Louisa, geboren te Heythuysen op 5 mei 1908, overleden aldaar op 15 augustus 1908.
  • 5 : Anna Odilia, geboren te Heythuysen op 8 augustus 1909, overleden op 28 oktober 1996, begraven te Heythuysen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina