Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Leonardus Mols, geboren te Neer op 6 maart 1910, wonende te Kessel, overleden te Heerenveen op 3 mei 1945, begraven aldaar, zoon van Martinus Mols en Clara Hubertina Derikx.


Hij is getrouwd te Broekhuizen op 17 januari 1941, getrouwd aldaar op 21 januari 1941 voor de kerk met
Johanna Kijzers, geboren te Veert (D) op 23 juli 1911, wonende te Broekhuizenvorst, overleden te Venlo (Z) op 20 mei 1978, dochter van Engelbertus Kijzers en Maria Gertruda Munsters.
(Zij is later getrouwd op 5 juni 1974 met Martinus Matheus Martens, geboren te Bergen op 20 mei 1911, overleden te Venlo op 16 december 1974, zoon van Peter Antoon Martens en Johanna Jacobs.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertina Engelbertus Leonardus, geboren te Arcen op 8 mei 1943, overleden aldaar op 25 september 1991.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina