Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Josephus Gerardus Hubertus Mols, landbouwer en slager, geboren te Neer op 3 augustus 1905, wonende te Maastricht, overleden te Maastricht (Z) op 30 december 1980, zoon van Martinus Mols en Clara Hubertina Derikx.


Hij was gehuwd (1) met
Regina Clara Ijsselmuiden.

Hij is getrouwd te Montfort op 22 augustus 1933 (2) met
Maria Gertrudis Christina Vogels, winkeljuffrouw, geboren te Montfort op 13 augustus 1904, overleden te Sittard op 28 december 1991, dochter van Wilhelmus Vogels en Cornelia van Ophoven.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina