Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Mols, geboren te Neer op 28 april 1913, overleden te Helden-Panningen (b) op 3 september 1999, begraven te Kessel op 8 september 1999, dochter van Martinus Mols en Clara Hubertina Derikx.


Zij is getrouwd te Kessel op 20 mei 1937 met
Johannes Hubertus Croonenbroek, geboren te Kessel op 13 december 1900, overleden te Roermond op 23 november 1986, begraven te Kessel, zoon van Jozef Croonenbroek en Helena Gommans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Marie, geboren te Kessel in november 1941, overleden te Roermond op 7 oktober 1942.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina