Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Hermans, caféhouder en landbouwer, geboren te Maasbree op 25 september 1848, wonende aldaar, overleden te Neer op 2 februari 1907, zoon van Hendrik Hermans en Maria Janssen.


Hij is getrouwd te Neer op 6 juni 1898 met
Margaretha Jetten, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 26 februari 1852, wonende te Lobberich (D) en te Helden, overleden aldaar op 14 februari 1925, dochter van Martin Jetten en Anne Marie Craenen.
(Zij is eerder getrouwd te Neer op 9 april 1883 met Hermanus Naus, plafonneerder, geboren te Neer op 14 maart 1856, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 februari 1894, zoon van Joannes Naus en Petronel Stemkens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina