Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Emilia Winkelmolen, geboren te Neer op 7 oktober 1906, wonende te Asten, overleden aldaar op 5 februari 1958, dochter van Hendrikus Hubertus Winkelmolen en Gertrudis Derikx.


Zij is getrouwd op 22 november 1937 met
Franciscus Johannes Cornelis van Baar, bakker, geboren te Asten op 22 juni 1903, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 oktober 1964, zoon van Marcellus van Baar en Johanna Maria Rooijmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina