Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Arnoldus Rutten, wonende te Wanssum, overleden voor 1898.


Hij is getrouwd te Bergen op 12 april 1845 met
Gertrudis Janssen, wonende te Wanssum, overleden voor 1898.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Allegonda, geboren te Wanssum rond 1850.
    Zij is getrouwd te Beesel op 1 juni 1888 met Peter Slabbers, landbouwer, geboren te Beesel rond 1851, zoon van Hendrik Slabbers en Joanna Simons.
  • 4 : Peter Johannes, landbouwer, geboren te Wanssum rond 1857, wonende te Beesel, overleden aldaar op 25 oktober 1931.
    Hij is getrouwd te Beesel op 3 januari 1896 met Anna Catharina Hubertina Heldens, landbouwster, geboren te Beesel rond 1864, dochter van Antonius Hubertus Heldens en Anna Maria Huberta Lennaerts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina