Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Hubertus Peters, landbouwer en mijnwerker, geboren te Neer op 9 mei 1898, overleden te Sittard op 3 september 1967, zoon van Peter Johannes Hubertus Peters en Anna Maria Derikx.


Hij is getrouwd te Geleen op 27 mei 1925 met
Anna Maria Verhaegh, dienstmeid, geboren te Neer op 4 maart 1903, overleden te Sittard op 1 juli 1973, dochter van Peter Johannes Verhaeg en Maria Helena Stemkens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina